Over Ons

Over Ons

Meer Geld Verdienen. Dat willen we natuurlijk allemaal. Er wordt altijd veel gezegd en geschreven over trucs om snel geld te verdienen, of de nieuwste trends waarin je moet investeren. Dat is allemaal leuk en aardig, maar uiteindelijk gaat meer geld verdienen gewoon om simpele fundamenten en niet om waanideeën. Wat meer geld verdienen hoeft echt niet moeilijk te zijn, zo lang je maar logisch nadenkt en goede keuzes maakt.

Hier heb je ook goede informatie voor nodig. Die informatie hopen wij door door middel van deze website te verstrekken. Het gaat ons om echt nuttige informatie die direct toepasbaar is. Dus geen wollige verhalen maar harde adviezen en praktijkvoorbeelden.

We hebben de ZoGeld website opgestart om een aantal redenen. Ten eerste omdat we het gewoon leuk vinden om over zaken te praten die ons aan het hart gaan. Wij houden van creatief denken en goede adviezen om je meer te laten verdienen. Dus waarom dit niet delen met anderen? Ten tweede heeft deze website ook het doel om een community te worden voor ondernemende geesten in Nederland. Er zijn natuurlijk veel van dergelijke netwerken, maar tot zover missen we er een die puur praktische adviezen verstrekt over creativiteit, geld verdienen en ondernemerschap.

We bekostigen deze website door middel van display reclame en verwijzingen naar andere website. Iedere overwaarde is voor ons natuurlijk leuk meegenomen. Wij willen hierbij wel opmerken dat al onze inkomsten los staan van iedere mening of artikel op deze website.

Bij vragen of opmerkingen kun je ons contacteren door onderstaand formulier te gebruiken.

Contactformulier

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Je Bericht

Vul de CAPTCHA in (verplicht)
captcha