Spelletjes

Spelletjes

445

Steeds populairder wordt het online spelen van denkspellen voor geld. Denk aan kaartspelen als Hartenjagen of Klaverjassen, of aan Backgammon of Sudoku. Deze verdienmethode is vooral een leuke bijverdienste. Omdat het vaak een hobby betreft zijn de inzetten van de deelnemers niet zo groot, maar heb je wel veel plezier tijdens het winnen van de spelletjes.

Hoe werkt het?

Een bekende en grote website voor spelletjeswedstrijden is GameDuell. Nadat je bij de website hebt aangemeld kun je voor verschillende spellen kiezen om te spellen. Geheel gratis oefenen is ook mogelijk. Wil je geld inzetten dan koop je daarvoor eerst wat credits. Vervolgens kies je een spel naar keuze en zet je daar maximaal €20,- per spel. Vervolgens kun je tegen andere mensen gaan spelen. Win je het spel, dan verdien je alle inzet.

Waarom is het interessant?

Bij GameDuell wordt alleen om geld gespeeld bij behendigheidspellen of denkspellen waarbij het geluk een zeer minimale rol heeft. Bij puzzels krijgen jij en je tegenstander dezelfde puzzel, waarbij het gaat wie het snelste de puzzel kan oplossen.

Als je je als nieuwe speler bij de GameDuell website aanmeldt krijg je ook meteen €10,- aan speeltegoed cadeau. Je kunt dit direct inzetten voor het spelen van een spelletjes om geld te verdienen. Stort je extra speeltegoed op je account dan krijg je vaak ook een extra bedrag bijgescheven, boven het bedrag dat je hebt gestort.

Hoeveel kun je verdienen?

Hoeveel je verdient is eigenlijk volledig afhankelijk van hoe goed je bent in een spel. Je kunt zo vaak spelen als je wilt. De echt goede spelers zullen een volledig inkomen uit het spelen van spelletjes kunnen halen, maar hiervoor zul je wel alle kneepjes van het spelletje moeten kennen.

Je kunt je geld ook weer op je rekening laten storten, wanneer dit boven een bepaald bedrag is uitgekomen.

Praktische Tip

Begin met het inzetten van een laag bedrag per wedstrijd, totdat je een gevoel hebt voor je niveau ten opzichte van het gemiddelde niveau van andere spelers. De tegenstanders bij hoge inzetten spelen vaak al heel lang en hebben derhalve veel ervaring met het spel.