Veelgestelde Vragen

Veelgestelde Vragen

Hieronder een overzicht van veelgestelde vragen op ZoGeld.

Wie schrijft de artikelen op ZoGeld?

Al onze artikelen worden geschreven door verschillende experts in gebieden als divers als ondernemen, marketing, beleggen, verzekeren, internet, coaching enzovoorts. Wij schakelen voor ieder specifiek onderwerp speciale deskundigen in die veel ervaring op het betreffende gebied hebben. Zo kunnen wij een hoge kwaliteit van informatie leveren.

Is ZoGeld een financieel dienstverlener?

Nee. ZoGeld verleent alleen informatie met betrekking tot methoden om je financiële huishouding te verbeteren. Dit kan door meer te verdienen of meer te besparen zijn. Wij verlenen geen enkele financiële dienst en zijn ook niet verboden aan een financiële instantie. ZoGeld tracht te allen tijde objectief en onafhankelijk te zijn.

Hoe betrouwbaar is de informatie op ZoGeld?

Zoals gesteld proberen wij in ieder artikel een zo hoog mogelijk kwaliteit van informatie te leveren. Alle informatie wordt zo objectief en onafhankelijk mogelijk samengesteld. Hierdoor stellen wij een zeer hoge mate van betrouwbaarheid te hebben, Desalniettemin accepteren wij geen aansprakelijkheid voor feitelijke fouten, spelfouten of conclusies die getrokken worden op basis van de content op zogeld.nl. Alle informatie dient puur te indicatie en als steun voor persoonlijke beslissingen.

Gebruikt ZoGeld mijn gegevens?

Zogeld.nl zal nooit gegevens van een bezoeker gebruiken zonder dat daar door de bezoeker toestemming voor is verleend. Er wordt altijd expliciet voor goedkeuring gevraagd wanneer deze goedkeuring niet impliciet is aan de verleende dienst. ZoGeld slaat wel cookies op, met als doel de gebruiksvriendelijkheid van deze website te kunnen verbeteren. Deze cookies worden hoofdzakelijk gebruikt voor het maken van analyses over websitebezoek. Tevens zal ZoGeld als refererende website kunnen worden weergeven bij bezoek aan een andere website wanneer deze wordt bezocht via een url geplaatst op deze website.

Welke manier om te verdienen is het beste?

Dit hangt puur af voor je eigen talenten en voorkeuren. Er is geen universele gouden methode die voor iedereen geschikt is. Je kunt veel leren maar een deel van je succes wordt bepaald waar je goed in bent en waar je passie voor hebt. Het is het meest efficiënt om deze kwaliteiten uit te bouwen in je werk of onderneming om zodoende meer geld te verdienen.

Waar moet ik beginnen om meer gaan verdienen?

Zoals door de bank genomen ook naar voren komt op zogeld.nl zijn er veel verschillende methoden om je financieel verder te hulpen. Er liggen hier een aantal kernzaken ten grondslag. Ten eerste, het gevoel van zelfredzaamheid. Zodra je weet dat je zelf dingen kunt oplossen en niet afhankelijk bent van anderen, zul je ook het geloof hebben om dingen te ondernemen. Je gaat zelf aan de slag om je eigen situatie te verbeteren. Het vinden van je passie is hierbij ook zeer belangrijk. Ten tweede, de juiste informatie. Afhankelijk van je eigen talenten, voorkeuren en visie kun je op ZoGeld die informatie inzien die je nodig hebt. Dat is de basis. Wil je verder gaan ontwikkelen dan is het nodig om diep in te gaan op de materie en zorgen dat jij dé expert wordt op dat gebied. Deskundigheid is een zeer belangrijke determinant van succes en een hoger inkomen.

Is het mogelijk om snel rijk te worden?

Over het algemeen is “rijk worden” een langzaam proces. De meeste miljonairs zijn miljonairs door jaren gedegen zakendoen en verstandig met geld omgaan. Maar dat wil niet zeggen dat je niet snel veel geld kunt verdienen. Er zijn ondernemers met een baanbrekend product of verstandige handelaars die in zeer korte termijn miljoenen hebben verdiend. Je zou dus kunnen stellen dat je meer kans hebt om rijk te worden door gedegen, verstandige lange termijn planning, maar dat snel rijk worden op korte termijn zeker niet uitgesloten is als je creatief bent en bereid bent hard ervoor te werken.

Ik heb een andere vraag; hoe kan ik deze stellen?

Mail je vraag aan ons via ons contactformulier. Wij proberen deze zo snel mogelijk te beantwoorden.