Vind de beste plek om te Handelen in cryptovaluta

Alles over Geld, ondernemen en investeren

Vind de beste plek om te Handelen in cryptovaluta

In 2017 werd Bitavo opgericht in Amsterdam als broker op de markt van de cryptovaluta. Al snel daarna werd het platform omgevormd tot een exchange waar je ook verschillende coins kunt kopen van, en verkopen aan, andere handelaren. Door het uitgebreide aanbod aan diensten en de gebruiksvriendelijkheid van het platform is het handelsvolume van Bitavo snel gestegen. Dat zie je terug in de lage kosten die er gerekend worden voor transacties. In de laatste jaren is het uitgegroeid tot het populairste platform in Nederland en ze zijn goed op weg om ook binnen Europa de grootste exchange te worden. 

Wat maakt Bitavo uniek?

Het is interessant om even rond te kijken tussen verschillende Bitavo revieuws als je wat meer wilt weten over dit platform. Ze zijn goed op weg om te voldoen aan alle eisen voor een bankvergunning van de Nederlandsche Bank. Dat biedt perspectief voor allerlei verschillende ontwikkelingen in de toekomst. Veel gebruikers kiezen ook voor Bitavo omdat de interface enorm makkelijk te gebruiken is. Daarvoor moet je een gratis account openen, tegoed storten via iDeal of een overschrijving, je gewenste cryptovaluta selecteren en je aankoop bevestigen. Makkelijker kan het niet!

Andere crypto apps

Naast Bitavo zijn er uiteraard een heleboel andere crypto apps die ook hun eigen voor- en nadelen hebben. De Binance app heeft bijvoorbeeld het grootste aanbod aan cryptovaluta en het grootste handelsvolume. Daar kun je dus munten vinden die niet worden aangeboden op Bitavo. Het Binance platform is uitgebreider en geavanceerder waardoor het gecompliceerder is om er je weg te vinden.

Zorgenvrij traden

Bux Crypto is juist een app die heel makkelijk is om te gebruiken en super transparant. Op dat platform kun je namelijk commissievrij traden. Je betaalt bij hen een vaste fee voor elke transactie waardoor je de hele tijd precies weet waar je aan toe bent. De BLOX crypto app is zelfs speciaal ontwikkeld om het traden van cyptovaluta zo makkelijk mogelijk te maken. Bij dit platform kun je het snelst kopen en verkopen maar de transactiekosten liggen wat hoog en het aanbod is klein.